Skip to content

Open Sollicitatiedag

Nederland, Zuid-Holland, Noordwijk aan Zeesollicitatiedag

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een toffe horecabaan? Dan ontmoeten we je graag tijdens onze sollicitatiedag op 4 juli van 16.00 - 20.00 uur. Je ontvangt bij binnenkomst een welkomstdrankje waarna je een leuk, en hopelijk waardevol gesprek aangaat met een van onze medewerkers. Je ontvangt van ons tijdig nog een berichtje met de aanvangstijd voor je gesprek. Wij kijken nu al uit naar je komst! Meld je je wel even van te voren aan via onderstaand formulier? 

Locatie: Van der Valk Hotel Pickeplein 8, 2202 CL Noordwijk

Vereisten

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN!

Werken bij Van der Valk betekent werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

  • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
  • Een family and friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
  • Regelmatig personeelsborrels en teamuitjes;
  • Tot slot kan je wat ons betreft direct beginnen, zodat je ingewerkt kunt worden in één van onze mooie hotels. Kun je nu nog niet starten? Ook geen probleem, wij zoeken de perfecte kandidaat.

LEER ONS KENNEN!

Van der Valk hotel Noordwijk maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Ons hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI).

of